Eefje Ward

Loopbaancoach

Eefje Ward

Eefje Ward

Eefje Ward

 

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het onderwijs als begeleider en coach van leerkrachten, leerlingen en ouders en ruim 10 jaar als coach buiten het onderwijs.
Net als anderen heb ik het nodige meegemaakt in mijn leven. Dat heeft me gevormd, veranderd en uiteindelijk toch ook weer veel verder gebracht. Je kan dus zeggen dat ik daardoor op meerdere vlakken een ervaringsdeskundige ben geworden. Gelukkig ben ik nu al vele jaren in een rustiger vaarwater terecht gekomen.

Mijn diepe verlangen en passie is wezenlijk iets voor anderen te kunnen betekenen en hen weer een stap verder te helpen op hun levenspad.
In het onderwijs kon ik die passie maar ten dele kwijt. Ik ben daarom meerdere coachopleidingen gaan volgen en me ook gaan richten op individuele coaching buiten een onderwijssetting. Inmiddels heb ik mijn eigen coachingspraktijk en ben ik een gecertificeerd loopbaancoach, studiekeuzecoach en persoonlijke coach.

Daarnaast ondersteun ik bedrijven en organisaties op het gebied van loopbaanontwikkeling, personeelbehoud, vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

Coaching bij mij kenmerkt zich dan ook door een mixvorm waarbij hoofd, hart en lichaam betrokken worden. Ik ben nieuwsgierig, eerlijk, gedreven, betrokken, zorgvuldig en houd van aanpakken.

Bovenal ben ik gedurende de coaching steeds weer op zoek naar dat wat jou in beweging brengt (op zijn Spaans: Mueve :>) ).

En nu:

Door de regie over je eigen leven terug te pakken begin je al met het herstellen van de balans.

Aangezien je coach fungeert als je vertrouwenspersoon ,is het belangrijk dat je het gevoel hebt daar in goede handen te zijn.

Plan om dat te ontdekken een vrijblijvend en kosteloos kennismakings/intakegesprek in.

Wil je meer informatie, neem dan contact met mij op.

Loopbaan Coaching & Advies